Calendari Serra d'Or 2021
per
0 comentari/s Visitat 1002 Cops
ISBN: 1172872440006
Data de publicació: 06/10/2020
Nombre de pàgines: 12
Format: llibre
Col·lecció: Calendari «Serra d'Or»
Matèria: Calendaris

Portada en alta resolució:

PVP : 15.00 €

Material Didàctic
Resum

L’any 2015, Publicacions de l’Abadia de Montserrat va editar Montserrat al cor, un llibre amb poemes de temàtica montserratina de Jacint Verdaguer il·lustrats amb fotografies espectaculars de la muntanya i el monestir.
La selecció dels textos era de Ramon Pinyol Torrents, de la Càtedra Verdaguer d’Estudis Literaris (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya) que també en va fer una introducció. Les fotografies les va fer David Balcells, fotògraf guardonat en tres edicions del Concurs de Fotografia del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat i autor de llibres i articles de temàtica montserratina.
De les fotografies del llibre n’hem seleccionat dotze per a aquest calendari. Esperem que us evoquin la meteorologia, la llum o els colors de cadascun dels mesos que acompanyen. Hem triat també breus fragments dels poemes montserratins de Verdaguer. Natura i poesia per a un any que esperem que sigui molt millor que el que acabem de passar.


Comentari/s
0 Comentari sobre :Calendari Serra d'Or 2021 »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.