Viatge al centre de l'ego
0 comentari/s Visitat 1505 Cops
ISBN: 978-84-9191-066-4
Data de publicació: 06/05/2019
Nombre de pàgines: 136
Format: llibre
Col·lecció: El Gra de Blat
Matèria: Religió

Portada en alta resolució:

PVP : 12.50 €

Material Didàctic
Resum

El protagonista, l'Emili, empès per algunes circumstàncies vitals per les quals la majoria de nosaltres passem algun dia, decideix emprendre un camí de recerca interior que el porta a descobrir els llocs més recòndits de la seva consciència. Conclou que la infelicitat que el persegueix neix en el seu propi interior. Reacciona: sap que el poder de transformar la seva realitat està més en les seves mans que en les del destí, a qui sempre ha culpat de tots els seus mals! 

Aquest primer text de la trilogia es converteix en un mirall on veurem reflectida la nostra pròpia vida. Ens conduirà a un viatge interior per reflexionar sobre qui som i com som, o per descobrir les raons del tossut conflicte humà que gira entorn de la nostra existència.  Conflicte que només vencerem quan emani pau del nostre cor i irradiem amor des de la nostra mirada. Un text que ens omplirà amb l'esperança que una altra vida és possible si som capaços d'estar més pendents de què ens passa a dins i menys d'allò que, sempre des de fora, tant ens distreu del que veritablement compta!   

FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Viatge al centre de l'ego »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.