Tretze. Històries sense sostre
0 comentari/s Visitat 5387 Cops
ISBN: 978-84-9883-665-3
Data de publicació: 03/03/2014
Nombre de pàgines: 128
Format: llibre
Col·lecció: Biblioteca Serra d'Or
Matèria: Biografies i Memòries

Portada en alta resolució:

PVP : 12.00 €

Material Didàctic
Resum

Aquest llibre és especialment interessant perquè ens mostra la vulnerabilitat del destí.  Tots i cadascun de nosaltres podem necessitar l'ajut d'un centre d'acollida per a gent sense sostre quan les circumstàncies es torcen, ja sigui per mala sort o per no saber fer front als entrebancs que ens trobem al llarg de la vida. Tretze és un recull d'històries que convergeixen en un centre d'acollida per a persones sense sostre. Les dramatitzacions, els silencis o les hipèrboles de cadascun dels personatges quan rememoren les seves biografies són les que els anys han anat dibuixant com les més adequades per a justificar o explicar uns fets en molts casos llunyans i irreversibles. El temps ha anat matisant aquests passatges per a fer-los més digeribles perquè, en definitiva, el que acabem recordant no sempre coincideix amb el que realment hem viscut.
 
Llibre interessant per a un ampli ventall de lectors ja que mitjançant un format tipus dietari es van narrant  biografies de gent normal. No cal ser un heroi perquè la teva vida interessi al públic. Les peripècies vitals de cadascun de nosaltres amb un ritme narratiu apropiat, a vegades tenen més a veure amb el cinema o les novel·les d'aventures que amb la monotonia que en cabria esperar.

Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Tretze. Històries sense sostre »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.