Lluny del manglar. El coratge d'una dona guineana
0 comentari/s Visitat 2971 Cops
ISBN: 978-84-9883-768-1
Data de publicació: 01/05/2015
Nombre de pàgines: 176
Format: llibre
Col·lecció: Vària
Matèria: Prosa

Portada en alta resolució:

PVP : 17.00 €

Material Didàctic
Resum

Lluny del manglar és la història real de l’Aixa Syllau, una de les moltes Aixes que hi ha al nostre món, un lloc on encara moltes persones no tenen cobertes les necessitats bàsiques, i on coexisteixen amb les més altes tecnologies i desenvolupaments més renats. 
Una història real de tantes dones que, per paradoxal que sigui, al 2014 segueixen presents en tots els continents. Dones explotades en la vida familiar, laboral, d’oci. Víctimes d’un masclisme desenfrenat. Unes dones que, sobretot al tercer i quart món, si fos possible, deixarien de ser persones reals per convertir-se en éssers irracionals, sense nom, ni drets.
En aquesta història, com en tantes altres, amb l’Aixa hi ha un Said que, posant-se-li al costat, la dignifica. Un Said que, sense paraules, li esdevé semblant.
Sovint la història de l’Aixa, com tantes altres, mouen a la ira, l’exasperació, la revolta, a causa de la injustícia, de l’explotació, del menyspreu. Com és possible tot això en ple segle XXI?


Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Lluny del manglar. El coratge d'una dona guineana »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.