Lectura i discapacitat. Què, qui i com...
0 comentari/s Visitat 4768 Cops
ISBN: 978-84-9191-056-5
Data de publicació: 02/09/2019
Nombre de pàgines: 90
Format: llibre
Col·lecció: Créixer
Matèria: Pedagogia

Portada en alta resolució:

PVP : 14.00 €

Material Didàctic
Resum

Una de les tasques dels prescriptors de literatura infantil és la d’unir esforços per garantir que tots els nens i nenes accedeixin a la lectura en igualtat de condicions, sobretot, a la lectura com a font de plaer. Però no tots els infants tenen les mateixes capacitats...
Sovint pensem en la inclusivitat com una utopia, com un ideal que costa molt d’aconseguir per manca de recursos materials, humans, econòmics… Volem trencar aquests tòpics i conscienciar del poder que tenim els professionals i les famílies per contribuir a la inclusivitat plena. La manera en com tractem les persones amb discapacitat pot marcar una gran diferència en el seu dia a dia i, de retruc, en la nostra societat. Els petits canvis els generem cadascú de nosaltres.
En aquest llibre, trobareu un manual per entendre QUÈ és la discapacitat, QUINES són les necessitats lectores dels infants amb discapacitat i COM podem normalitzar-la a través d’una panoràmica del sector editorial i dels recursos que existeixen.
 
FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:

Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Lectura i discapacitat. Què, qui i com... »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.