La brúixola del contacontes. Guia pràctica per a explicar contes amb èxit
10 comentari/s Visitat 23471 Cops
ISBN: 978-84-9883-829-9
Data de publicació: 11/03/2016
Nombre de pàgines: 120
Format: llibre
Col·lecció: Créixer
Matèria: Literatura, Pedagogia, Llibre Infantil i Juvenil

Portada en alta resolució:

PVP : 14.00 €

Material Didàctic
Resum

Saber aprofitar i explotar les teves qualitats a l’hora d’explicar contes als infants és clau per a fer-los gaudir de la lectura. El llibre dóna consells per triar el millor conte per a cada oient i molts trucs per a explicar-lo amb èxit. 


Ressenyes


Comentari/s
10 Comentari sobre :La brúixola del contacontes. Guia pràctica per a explicar contes amb èxit »
 • #0
  EnricSans diu: Vaig comprar el llibre de La Brúixola del contacontes a la biblioteca de La Sagrera, vaig anar al a presentació del llibre per casualitat i en vaig sortir encantat. Em va agradar la presentació de l'autroa, va ser un verdader taller sobre com explicar contes. M'he llegit el llibre d'una tirada, no el podia deixar peqruè semblava que ella m'ho estava explicant a mi. Felicitats!
 • #1
  JanetSelma diu: Hola Enric Moltes gràcies pel teu comentari. Em fa molta il·lusió que t'agradés la presentació i que t'agradi el llibre. Espero veure't en properes presentacions. Una abraçada, Janet Recasens
 • #2
  PereComas diu: La meva mare, la Montserrat (em va dir que us coneixeu) ens va regalar el llibre per Sant JOrdi a la meva dona i a mi. Et felicito! L'hem devorat. Posarem en pràctica el que ens expliques. Tenim una nena, l'Aina de tres anys i l'Hèctor que naixerà el setembre. Ens serà de molta utilitat. Endavant!
 • #3
  JanetSelma diu: Hola Pere Moltes gràcies pel teu comentari. I tant que conec a la teva mare. Ja em va comentar que el llibre era per a vosaltres. Me n'alegro que us hagi agradat. El proper mes de setembre traurem un altre llibre titulat "Auxili! Rebequeria a la vista"; probablement us resultarà d'interès. Ja parlaré amb la Montserrat ;) Una afectuosa abraçada, Janet
 • #4
  RosaComes diu: Un bon llibre. M'ha resultat molt útil la part del llibre que diu "Unes passes més enllà". Això de fer contes a mida de les circumstàncies em va molt bé. Felicitats per la guia
 • #5
  Ireneu diu:
 • #6
  Ireneu diu: Recurs
 • #7
  janejones4237 diu: I had found that the information is very helpful here bailbondsfornyc.com. That’s a awesome article you posted. I will come back to read some more.
 • #8
  wendyparis19 diu: It's my pleasure to find this amazing spray foam insulation website who provides great services just like your book that gives us great information in every single topic which is I really like it.
 • #9
  jewilliams diu: This is just perfect. I wonder if you have an english version of this book. I would love to know. Thnaks! James - Roofer at https://www.stgeorgeroofing.com.au/ in St George, NSW-AU.

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.