Grec mèdic: guia per identificar termes
1 comentari/s Visitat 4271 Cops
ISBN: 978-84-9191-001-5
Data de publicació: 03/09/2018
Nombre de pàgines: 44
Format: llibre
Col·lecció: Vària
Matèria: Diccionari

Portada en alta resolució:

PVP : 8.00 €

Material Didàctic
Resum

Aquest llibre té com a objectiu principal presentar la terminologia mèdica d'origen grec al lector no especialitzat. A través d'un recorregut guiat per la llengua grega antiga i per algunes de les seves principals característiques, el lector es podrà familiaritzar amb unes dues-centes paraules gregues que conformen la base de la terminologia mèdica actual. El present llibre constitueix un excel·lent complement a un diccionari de medicina i no pressuposa cap coneixement previ de llengua grega.

FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:Comentari/s
1 Comentari sobre :Grec mèdic: guia per identificar termes »
  • #0
    Mina diu: Seria molt bonic disposar del llibre en format electrònic, tenint en compte que la seva adquisició suposaria un accés instantani al document i que, en temps de pandèmia, els estudiants de la biblioteca on treballo hi podrien accedir sense haver d'esperar que el temporal amaini dos o tres mesos després. Entendríem, per descomptat, que l'adquisició per part d'una biblioteca suposaria un preu diferent. Us animo a digitalitzar totes les vostres col·leccions. Salutacions cordials,

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.