Fets i moments suggeridors
0 comentari/s Visitat 814 Cops
ISBN: 978-84-9191-035-0
Data de publicació: 18/06/2019
Nombre de pàgines:
Format: llibre
Col·lecció: Vària
Matèria: Religió

Portada en alta resolució:

PVP : 13.00 €

Material Didàctic
Resum

Ferran Blasi i Birbe, nascut a l'antiga vila de Gràcia, va cursar el batxillerat al col·legi del barri fundat per iniciativa de sant Antoni M. Claret, on quedaren marcades les petjades d'un home atent al món del treball, a la vida pública i a la comunicació, oral i escrita. D'allí li ha quedat el record del mestratge d'alguns grans humanistes, com el llatinista J. M. Mir, i hi ha conegut l'impacte d'un Pere Casaldàliga. 
Va obtenir el títol de mestre, de Dret, que comportava una preocupació per la justícia, i el grau de Periodisme, amb el treball de recerca sobre la Catalunya social. La formació clàssica culminà amb el doctorat en Teologia al Laterà. 
Un cop ordenat prevere, formà part del cos docent del que eren els gèrmens de les Facultats de Dret canònic i de Comunicació de la Universitat de Navarra, fundada per Josepmaria Escrivà. Des de llavors, no ha minvat la resposta a un interès per la història i l'actualitat amb l'exercici del periodisme. Els seus llibres responen a una preocupació pel present, però mirant al passat, si això ha d'ajudar a conformar el present.
 
FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Comentari/s
0 Comentari sobre :Fets i moments suggeridors »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.