Eduquem amb l'esport
0 comentari/s Visitat 3263 Cops
ISBN: 978-84-9883-997-5
Data de publicació: 10/09/2018
Nombre de pàgines: 166
Format: llibre
Col·lecció: Créixer
Matèria: Esport

Portada en alta resolució:

PVP : 15.00 €

Material Didàctic
Resum

Un llibre pensat per orientar i ajudar totes aquelles persones que formen part de l’entorn esportiu de la canalla. De la mà de l’experiència personal i professional de l’autor i, sobretot, de deu interessants entrevistes a personatges il·lustres del món de l’esport, com Andrés Iniesta, Enric Sebastiani o Sarai Gascón, entre altres, en aquest llibre trobarem una guia d’actuació molt clara per transformar l’activitat física esportiva en una activitat de creixement personal importantíssima per als infants i, evidentment, també per a nosaltres mateixos. Pares, familiars, entrenadors, directors tècnics, caps d’estudis, professors, dirigents, esportistes...
Apuntem els nostres fills a fer esport... Sí, però a on? A quin esport? Per què? Com hi hem d’ajudar? Ho sabrem fer bé? Com ho haig de fer per ser un bon entrenador? Com haig de gestionar els equips del club? Com puc transmetre valors en un entrenament o en una competició? Moltes preguntes, i totes, amb resposta. Eduquem amb l’esport? Som-hi!
 
 
ROGER PALLAROLS I BROSSA (Terrassa, 1978) Mestre d’Educació Primària a l’escola El Cim de Terrassa. Ha exercit de tutor des de 4t de Primària fins a 6è. També ha exercit durant 4 anys de Director de les etapes d’Infantil i Primària i ha fet classes d’Educació Física a Cicle Superior.
En l’àmbit esportiu, és l’actual entrenador de l’equip de Divisió d’Honor masculina d’hoquei herba del Junior FC de Sant Cugat del Vallès. Format a l’Atlètic Terrassa, exerceix d’entrenador des dels 14 anys. Ha entrenat equips de totes les edats: des dels de la canalla més petita fins als sèniors que gestiona a l’actualitat. De la mà de l’hoquei, ha tingut un munt de vivències esportives i educatives, i hi destaca per damunt de tot la seva presència als JJOO de Londres 2012 com a segon entrenador de la selecció absoluta espanyola. També ha estat durant dos anys seleccionador espanyol sub21.
 
FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:


Comentari/s
0 Comentari sobre :Eduquem amb l'esport »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.