Adolescents i lectura: el binomi fantàstic. O com acostar, treballar i promocionar la lectura entre els joves
0 comentari/s Visitat 1866 Cops
ISBN: 978-84-9191-060-2
Data de publicació: 15/04/2019
Nombre de pàgines: 144
Format: llibre
Col·lecció: Créixer
Matèria: Llibre Infantil i Juvenil

Portada en alta resolució:

PVP : 14.90 €

Material Didàctic
Resum

Des de fa dècades s’ha escrit, i molt, a l’entorn de com acostar la lectura als més petits. Tot i això, l’autèntica pedra a la sabata de la pèrdua de l’hàbit lector s’esdevé quan aquests lectors, amb un hàbit prou consolidat, arriben a l’adolescència. Aquest llibre afronta, de forma clara i precisa, el problema de la lectura durant l’adolescència.
Estructurat en capítols precisos i sense concessions, aquest volum ofereix una mirada completa de què és i què suposa l’adolescència, tant des d’un punt de vista fisiològic com social. A més, proposa solucions al voltant de la lectura als instituts, en el si de la família i la societat, i ofereix experiències comprovades pels mateixos autors de com afronten el tema amb garantia d’èxit altres països del nostre entorn. El llibre es complementa amb una sèrie de títols bàsics que han reeixit entre els adolescents. Una publicació necessària d’un tema de punyent actualitat.
 
FULLEJA EL LLIBRE AQUÍ:

Ressenyes


Comentari/s
0 Comentari sobre :Adolescents i lectura: el binomi fantàstic. O com acostar, treballar i promocionar la lectura entre els joves »

Participa i escriu el teu comentari!

Escriu el teu comentari a continuació. Necessites ser membre per poder fer-ho Registra´t A la nostra web o Inicia sessió.